Date Alert: Kendall Jenner & Chris Brown?!

Er gaat een gerucht dat Kendall Jenner zou wille daten met Chris Brown! Say what?! Ja, je leest het goed. De twee zijn nou niet echt leeftijdsgenoten of iets. Het is ook maar een gerucht. Even kijken wat hiervan waar zou zijn.

De 19-jarige Kendall Jenner heeft een geweldig jaar gehad. Ze vloog overal naartoe voor shoots en shows. Ook was ze af en toe te zien in de serie Kourtney & Khloe Take The Hamptons die van de zomer werd opgenomen. Ze heeft een best druk leven, zou je zo zeggen. Chris aan de andere kant, die weet wel raad wat vrouwen en meiden betreft. Of hij Rihanna zou mishandeld, flirt met z’n ex of een 19-jarige model date. Hij kan er niet mee omgaan. Daarom is momager Kris Jenner ook absoluut niet blij dat haar dochter valt voor bad boys.

Er gaan verschillende geruchten over Chris Brown. Zo word er ook gezegd dat hij Karrueche Tran (inmiddels zijn ex) heeft gebruikt om Rihanna jaloers te maken, maar Tran ondertussen ook ten huwelijk zou hebben gevraagd. Verzin het maar en het komt in de media. In deze tijd waarin alles meteen wordt geschared en geliked, is het heel lastig om bepaalde dingen te flikken zonder dat de media er niet van op de hoogte is. De pers en de media ziet, hoort en weet alles. Overal hebben ze ogen en oren. Helaas dat de ”Loyal” zanger zich dat niet helemaal beseft, want na zijn vrijlating vanuit de gevangenis is hij gaan feesten. Op deze feesten waren ook Kendall en Kylie aanwezig. Ook goede vriend Trey Songz is op een foto gezien met de meiden en Chris. Maar wij denken niet dat Kendall met Chris zou daten. Je zo van heel veel jongens zeggen dat ze daten met Kendall. Denk alleen al aan Justin Bieber! Zelfs zegt ze dat hij een goede familie vriend zou zijn.

No more articles