Fact: Daria Werbowy het nieuwe gezicht van Mango

Het is zojuist bekend gemaakt dat model Daria Werbowy het nieuwe gezicht van Mango zal worden. Ze neemt hiermee de taak van Marianda Kerr over, met haar nieuwe campagne geschoten door Josh Olins in Lanzarote. In deze campagne zien we Daria in een hippie look met zwierige stoffen en opvallende printjes.

Met deze samenwerking zet ze haar naam bij een list of stars van onder andere Kate Moss, Scarlett Johansson, Miranda Kerr, Penélope Cruz, Diane Kruger, Milla Jovovich, Naomi Campbell, Eva Herzigova, Claudia Schiffer, Christy Turlington en Olivia Palermo. Best indrukwekkend, niet?

Daria heeft er geen problemen mee om Miranda op te volgen, ze heeft namelijk een killer portfolio. Daria kreeg op haar 14e al een modellen contract en heeft inmiddels campagnes van Prada, Chanel, Yves Saint Laurent en Lancome op haar naam staan.

Mango is erg blij dat ze Daria voor de nieuwe campagne hebben weten te strikken, ze past namelijk perfect bij het beeld wat Mango wilt uitstralen, veel persoonlijkheid en een goede sense of style. 

Wij zijn benieuwd naar de campagnebeelden van Daria voor Mango.

No more articles