crew sweater

Crew Sweater

U wilt er goedgekleed bijlopen, maar niet direct ‘overdressed’. U wilt er verzorgd uitzien, maar er mag best een vrijblijvend randje aan zitten. Dan is dit hèt moment om uw garderobe van een stijlvolle, modieuze crew sweater van dit jaar te voorzien. Deze welgevormde en chique trui is niet alleen geschikt voor gelegenheden, ook in vrijblijvende sfeer is het een ware aanwinst voor uw persoonlijke collectie.

De fijne bijkomstigheid van een crew sweater is dat u deze op vele momenten kunt dragen zonder er onverzorgd bij te lopen. Te allen tijde zorgt deze trui voor een keurige en gedistingeerde ‘look’ die uw outfit compleet maakt. De sweater is in verscheidene kleuren verkrijgbaar waardoor er gegarandeerd een passende tint voor u te vinden is. De goede pasvorm, klassieke, maar ook vooral frisse kleuren zorgen voor een altijd stijlvolle verschijning.

Ligt uw voorkeur bij de klassiekere kleuren? Dan slaagt u zeker met een van onze dit jaar sweaters met aardse tinten. Donkergroen, bordeauxrood, donkerblauw of grijs; dit kleurenpalet heeft van nature een chic gehalte en zal nimmer tegen u werken. Mag het voor u wel wat feller of frisser? Dan hebben wij voor u ook zomerse tinten. Maar, ook de combinatie tussen klassieke kleuren en pasteltinten werken erg goed samen en vormt ook zeker een aanrader. Niet alleen zorgt u zo voor een speels contrast, het is daarnaast echt van deze tijd en toont feilloos uw gevoel voor een moderne ‘look’.

[spb_section spb_section_id=”18805″ width=”1/1″ el_position=”first last”]

De donkere tinten, waaronder bordeauxrood en donkerblauw, vormen een geraffineerd samenspel met bijvoorbeeld een lichtgekleurde (of juist wat meer donker) grijze broek. Een zandkleurige of beige broek is ook een zeer bijpassende tint rond de klassieke kleuren. Daarnaast kunt u het kleurenspel ook omdraaien; een donkergekleurde broek met een lichtere dit jaar sweater.

De pasteltinten kunnen ook zeer goed samen gaan. Een blauwtint op een koraalkleurige broek, of andersom, zorgt voor een zeer guitige en zomerse verschijning. De crew sweaters zijn daarnaast ook erg geschikt om op een kortere broek te dragen. Met zomerse temperaturen kiest u wat sneller voor een korte broek, maar een T-shirt kan nogal snel ‘te casual’ worden. Met een van onze truien kunt u dat voorkomen; bij elke gelegenheid zorgen deze voor een verzorgd geheel. Mocht het van de zomer overdag te warm zijn voor deze sweater, combineert u deze dan met een bijpassende polo. Polo’s hebben een gedistingeerd karakter en maken u tot een goedgekleed heerschap. Weet de temperatuur te dalen, dan is uw dit jaar trui dé ideale oplossing om uw verzorgde look nog altijd stijlvol te houden. Zowel met de koudere als de warmere temperaturen bent u met deze sweater verzekerd van een verfijnde, verzorgde uitstraling.

De pasteltinten en klassieke kleuren zorgen ook voor verrassende en verfrissende mogelijkheden. Denkt u eens aan een zandkleurige crew sweater met een donkergroene broek; beide chique kleuren, maar fris door de lichte bovenkant. Ziet u zichzelf liever met een donkere bovenkant? Dan is een donkerblauwe trui op een lichtblauwe of koraalkleurige broek zeker iets dat bij u zal passen. Er liggen ontzettend veel mogelijkheden voor u klaar; slechts rest nog het bekijken wat het beste bij u en uw persoonlijkheid past.

Bent u benieuwd naar de kleuren en welke modieuze en stijlvolle crew sweaters wij u te bieden hebben? Wilt u verzekerd zijn van een chique, modieuze trui van hoge kwaliteit? Bekijkt u dan snel onze dit jaar online collectie via onze webshop. U heeft zodoende niet alleen een nieuwe eyecatcher in uw kast liggen, zijn de brede inzetbaarheid is onmiskenbaar. Op naar een stijlvol seizoen!

[spb_section spb_section_id=”18805″ width=”1/1″ el_position=”first last”]

No more articles