Crew neck shirt

Crew neck shirt

Elke man zou op zijn minst één crew neck shirt moeten bezitten, liefst dan nog een lade vol. Deftig, casual en enorm comfortabel, dat zijn enkel drie woorden die passen bij dit shirt. De crew neck shirt is één van die kledingstukken die gewoon perfect zit en goed aanvoelt wanneer u het draagt. De shirt geeft u een gevoel van gemak en ziet er geweldig uit voor een stijlvolle maar casual look. Wanneer de crew neck shirt de goede maat heeft voor u, flatteert die uw armen en taille maar ook door de ronde aansluitende boord (kan geribbeld zijn) rond uw hals wordt die gunstig geaccentueerd. De shirts worden ook vaak gedragen als onderlaag, omdat ze zorgen voor een goede zweet bescherming en tegen kleine verwondingen zoals schaafwonden.

Crew neck shirts hebben een ruime variatie op het gebied van stijl en comfort die u kan dragen tijdens een warme zomer of tijdens sportieve evenementen. Denk maar aan sporten als, voetbal, tennis en rugby. Door de goede absorptie van zweet zijn deze shirts heel erg populair. In 1932 werden deze shirts dan ook ontworpen voor “American Football” spelers, om onder hun uitrusting aan te trekken. Tijdens momenten van ontspanning, zoals een etentje met familie of een avond uit met vrienden naar de bioscoop kunt u de crew neck shirt met fatsoen dragen. Hier bij dit jaar kunt u de crew neck shirts verkrijgen in verschillende kleuren, hierbij kunt u denken aan een witte katoenen shirt of een deftig geklede shirt met lange mouwen in zwart, maar ook in regenboogkleuren.

Hiernaast zijn de crew neck shirts ook verkrijgbaar in verschillende soorten qua mouwlengte :
*De basic, met korte mouwen.
*De singlet, zonder mouwen , maar met bredere schouderstukken dan de tanktop.
*De tanktop, zonder mouwen.
*De longsleeve, met lange mouwen.
Hiernaast is de lengte van de crew neck shirt ook variërend. U kunt ze ook verkrijgen met verschillende motieven en prints of speciale ontwerpen die gedrukt worden op deze shirts, denk maar aan de grappige teksten die u soms ziet. De mogelijkheden zijn oneindig. Vaak worden deze shirts ook gebruikt om te promoten, reclame maken op deze manier wordt alsmaar populairder. Naast de gewone crew neck hebt u nog twee shirts die op een crew neck lijken. De Henley shirt heeft naast een ronde kraag ook knoopjes. Door de knoopjes dicht te maken, lijkt het net een gewone crew neck shirt. Dan heb je ook nog de mock neck, hierbij is de hals meer aansluitend. Het lijkt op een coltrui maar u hebt de extra rol die u moet omdraaien niet. U kunt de crew neck shirt matchen op een klassieke jeans of op een wat deftigere broek. Ze worden ook vaak gedragen met een polo, trui of met een overhemd.Op de webshop van dit jaar kunnen we u een uitgebreid assortiment bieden van crew neck shirts en kunnen we u de beste kwaliteit garanderen voor een goede prijs. Wij volgen alle trends en houden rekening met wat u wil.

 

No more articles