Creme pumps

Creme is een kleur die je in de mode veel tegenkomt. Daar zit ook een reden achter. Allereerst kan creme kleur natuurlijk erg mooi staan, maar het is ook nog eens een hele praktische kleur. De kleur creme vloekt namelijk bij vrijwel geen enkele andere kleur, maar is toch net wat origineler dan de kleuren zwart en wit. Dit maakt creme kleurige mode artikelen een echte must voor jou kledingkast! De kleur kan ook goed met warm weer gedragen worden doordat de kleur vrij licht is. Hierdoor is de kleur ook met uitstek geschikt voor het aankomende seizoen.

Ga voor een pumps in creme kleur! Combineer deze pumps met witte kleding. Dat is één van mijn favoriete combinaties, maar natuurlijk wel mijn smaak. Houd jij heel veel van blauw? Combineer de creme kleur dan met blauwe kleding!

Ga voor een zomers jurkje bij je pumps. Jurkjes komen namelijk weer helemaal in de mode dit seizoen. Het is dan ook niet voor niets dat de winkels er weer vol mee liggen. Je kan er werkelijk waar niet meer omheen. Jurkjes staan erg vrouwelijk en erg zomers. Ga voor een lekker luchtig model zodat jij in de zomer niet te snel last krijgt van de warmte. Dat zou erg vervelend zijn.

Deze pumps hebben niet zo’n hoge hak en staan erg netjes. Daarom zijn deze pumps ook erg geschikt voor bijvoorbeeld een zakelijke gelegenheid waarbij jij er sexy en goed verzorgd uit wilt zien, maar wel netjes. Ga dan voor pumps als deze.

Deze pumps daarentegen hebben wel weer een hele grote hak. Ze zijn geschikt voor feestjes en gelegenheden waarbij jij echt de show wilt stelen. Met deze pumps trek jij namelijk wel een hoop aandacht. Draag er een mooi wit zomer jurkje boven en jij bent helemaal klaar voor dit seizoen!

Studs zijn ook erg trending op dit moment. Houd jij hiervan? Pimp je pumps dan met leuke studs!

Of ga voor deze pumps.

weheartit.com

No more articles