Cover: Scarlett Johansson voor Dazed

De knallende roden lippen in combinatie met een fierce blik halen het beste van actrice Scarlett Johansson naar boven. Zo schittert ze op de twee verschillende covers van het nieuwe nummer van Dazed, het voormalige Dazed & Confused.

Het magazine Dazed vond het tijd voor verandering, het is behoorlijk redesigned, de naam is veranderd en het blad wordt nu zes keer per jaar uitgegeven in plaats van twee keer per maand.

Om deze veranderingen goed te benadrukken zien we op de covers van het eerste nummer van Dazed, zonder & Confused, niemand minder dan de prachtige actrice Scarlett Johansson. De covers zijn geschoten door Benjamin Alexander Huseby.

We zien Scarlett op de bovenstaande cover in een stoer leren jack met vuurrode lippen en twee minimalistische kettinkjes met de eerste letter van haar twee namen, de S en de J. Op de onderstaande cover heeft Scarlett een wat zachtere kant gekregen en hangen haar blonde lokken nonchalant langs haar gezicht.

Wij vinden beide covers prachtig, maar zijn toch net iets meer fan van de bovenstaande cover. Welke cover vind jij het mooist? Bekijk ze hierboven en hieronder.

 

 

No more articles