Cover: Mary-Kate en Ashley Olsen voor Allure

De Olsen twins staan op de cover van Allure magazine. Bijzonder is dat Mary-Kate en Ashley allebei hun eigen cover hebben.

Op de eerste cover staat Ashley. “De meiden kwamen prachtig binnen en daar wilden we niet te veel aan veranderen. Het draait bij deze look vooral om de wenkbrauwen.” vertelt make-up artist Fulvia Farolfi. Ashley’s natural look bestaat uit aangezette wenkbrauwen, blush onder de jukbeenderen, bruin oogpotlood op en onder het ooglid en een neutrale lip balm. That’s it!

Bij Mary-Kate’s cover gaat de aandacht naar de beachy hairdo. De look van Diego Da Silva is makkelijk na te maken: doe wat schuim in je handdoekdroge haar, föhn het op koude temperatuur en style het met je handen naar achter voor natural sexiness.

Funny fact: de zusjes kwamen afzonderlijk naar de covershoot toe maar droegen beiden een soortgelijke outfit (zwarte skinny met oversized top).

In de coverstory vertelt de tweeling dat ze het zat zijn dat men hen niet serieus neemt. “We krijgen nog steeds de vraag ‘of we het leuk vinden om te ontwerpen’ of ‘hoe betrokken we zijn’ bij ons merk.” vertelt de tweeling. “Alsof we op een dag wakker werden met een gigantisch bedrijf en vier of vijf dochterondernemingen…”

No more articles