Cover: Mary J. Blidge voor Shape

Voor het decembernummer van Shape heeft het blad niemand minder dan Mary J. Blidge voor de cover weten te strikken. Met deze foto laat de zangeres zien dat je op 42-jarige leeftijd nog steeds een goed lichaam kunt hebben en verteld in het blad zelf wat de reden is geweest voor het vele sporten.

Op de cover draagt ze een chique witte bikini waarin we haar lichaam goed kunnen bewonderen. De R&B zangeres is duidelijk flink aan het sporten geslagen aangezien we geen vetrolletje kunnen vinden op haar afgetrainde buik.

Dat Mary zo veel is gaan sporten en gezonder is gaan leven komt door het plotselinge overlijden van haar vriendin en zangeres Whitney Houston. Op 11 februari dit jaar werd Whitney dood gevonden in haar hotelkamer door drugs gebruik en haar ongezonde levensstijl. Dit was een eye-opener voor Mary J. Blidge en heeft haar leven een stuk gezonder gemaakt.

Wij kunnen alleen maar hopen dat we er op 42-jarige leeftijd ook nog zo bijlopen. Bekijk de cover van Mary J. Blidge voor Shape hierboven.

No more articles