Cover: Lea Michele voor Elle

Lea Michele schittert op de cover van de Amerikaanse ELLE en vertelt over het overlijden van haar grote liefde en Glee tegenspeler Cory Monteith.

Op de cover draagt Lea een wit bikerjasje van Ralph Lauren en jeans van Frame Denim. Ze draagt diamanten oorbellen van Jack Vartanian, een dun kettinkje van Tiffany & Co en een ring van Pomellato. De eyecatcher van de outfit is de metalen leren vintage riem van Chanel.

Maar wat ons meer bezighoudt is de inhoud van het interview. Aan de Amerikaanse ELLE vertelt de Glee actrice hoe ze omgaat met het verlies van haar vriend. “Ik had nooit¬†gedacht dat ik ooit in deze positie terecht zou komen. Nu ik er ben kan ik er alleen maar voor kiezen om te groeien, en dat is wat ik ga proberen te doen. Ik weet zeker dat Cory niets anders zou willen dan dat ik deze situatie gebruik om andere mensen te helpen.”

Maar dat gaat niet zomaar. Als bekende actrice werd Lea niet met rust gelaten tijdens het rouwproces, de paparazzi stond continue op de loer. Gelukkig weet goede vriendin Kate Hudson, uiteraard ook een beroemde actrice, raar. “Ik belde Kate op en zei:¬†ik weet niet waar ik heen moet, mijn huis is omringd door paparazzi. En ze reageerde met: oh, je blijft gewoon bij mij. Alsof het niets was. Ik kan haar niet vaak genoeg bedanken voor wat ze voor mij gedaan heeft.”

Lees het hele interview in de Amerikaanse ELLE, te koop bij de Primera.

No more articles