Cover: Lauren Conrad voor Cosmopolitan

Voor het januari nummer van de Cosmopolitan zien we niemand minder dan The Hills-actrice Lauren Conrad op de cover staan. Met haar blonde lokken en glanzende tanden zien we Lauren schitteren zoals als we haar kennen.

Lauren is op te cover te zien in een kleurrijke crop top gecombineerd met een bijpassende rok. Omdat haar outfit nogal veel printjes bevat is de rest wat rustig gehouden, we zien enkel nog wat ringen, armbanden en een subtiel kettinkje om haar nek.

Lauren begon haar carrière als een reality ster en is later schrijfster geworden van een paar zeer succesvolle boeken en heeft haar eigen kledinglijn. In het blad, dat volgende week uit komt, vertelt Lauren dat ze veel geleerd heeft van The Hills.

“Doordat ik al die jaren op tv ben geweest heb ik vaak terug kunnen kijken op mijn gedrag. Toen realiseerde ik mij dat ik te hard tegen mijn vrienden was als het over jongens ging, ik wilde ze beschermen. Maar toen werd ik gezien als iemand die te snel oordeelde en daardoor kwamen mijn vrienden niet meer naar mij toe met hun problemen.”

Meer lezen over het interview met Lauren Conrad en de gehele editorial zien? De nieuwe Cosmopolitan is vanaf 3 december bij de Bruna verkrijgbaar.

No more articles