Cover: Demi Lovato voor Latina Magazine

Demi Lovato staat op de cover van de decembereditie van Latina Magazine. In de coverstory onthult de zangeres dat haar drang om kinderen te krijgen stijgt like a skyscraper.

In het interview vertelt het X-Factor jurylid dat haar country roots deze drang heeft aangewakkerd. De 21-jarige wil kinderen nu ze nog jong is. “Ik ben een Texas girl, mijn instinct zegt dat ik op jonge leeftijd kinderen moet krijgen. Diep in m’n hart denk ik “Oké, het is tijd voor kinderen!” Maar die tijd is gewoon nog niet aangebroken. Ik heb nog zoveel te doen, ik moet even wachten.”

De zangeres heeft het de laatste tijd vaak over haar kinderwens in interviews. Maar wanneer gaat deze wens nou echt in vervulling? “We zullen zien hoe mijn leven er over vijf jaar uit ziet. Ik denk dat ik zeker over tien jaar wel moeder ben.”

En de Glee actrice verschilt op meerdere fronten van de meeste 21-jarigen. Zo beleefde ze haar 21ste verjaardag helemaal nuchter, wat niet vaak voorkomt in Amerika. “Hier is het normaal dat je op je 21ste verjaardag uitgaat en dronken wordt,” vertelt ze in de coverstory over haar afgelopen verjaardag, “maar voor mij is dat anders. Ik wil een voorbeeld zijn voor anderen. Je hoeft niet te zuipen, je kan ook iets anders doen.”

No more articles