Commercial: Katy Perry’s Killer Queen parfum

Na Katy Perry’s eerste kittige parfum Purr lanceert de zangeres nu haar nieuwe koninklijke geur Killer Queen. De geur is speciaal voor de krachtige, machtige en zelfverzekerde vrouw.

De parfum is geïnspireerd op rode fluweelbloemen. De bordeauxrode kleuren en de fluweelzachte textuur doen volgens de neus achter de geur, parfumeur Laurent Le Guernec, denken aan een koninklijke mantel.

De luxe geur bevat uiteraard ook luxe noten. De geur heeft als topnoten wilde bes, pruim en bergamot. Als hartnoten rode fluweelbloemen, Arabische jasmijn en rainbow plumeria (bloem). En als basisnoten kasjmier, patchoelihart en praline.

Katy zegt in een interview met Belmodo.tv dat ze het belangrijk vindt dat de verpakking van een geur mooi is. Om die reden is de zangeres dol op parfums van Jean Paul Gaultier en Thierry Mugler.
De verpakking van haar eigen geur lijkt op een roodkleurige edelsteen en is geïnspireerd op de scepter van een koningin. Als koninklijk puntje op de ‘i’ bevat de dop een goudkleurig kroontje. Wij vinden de verpakking werkelijk een snoepje voor het netvlies!

No more articles