Comfortabele pumps

Vind jij pumps heel erg mooi, maar ben jij een echt drama in het lopen op pumps? Geen paniek! Veel vrouwen schamen zich hiervoor, maar dat is absoluut niet iets om je voor te schamen. Er zijn namelijk een heleboel vrouwen die moeite hebben met het lopen op hoge hakken en zo raar is dat ook niet. Op hoge hakken lopen kan namelijk ook erg lastig en vervelend zijn. Daarom is het heel belangrijk dat jij gaat voor een paar comfortabele pumps. Maar waar haal jij die pumps nou vandaan en wat zijn precies comfortabele pumps?

Onder comfortabele pumps versta ik pumps die je een hele nacht aan kan hebben, lekker op kan dansen zonder onderuit te gaan en last te krijgen van pijnlijke voeten. Pumps die hier erg geschikt voor zijn en dan ook vaak als comfortabele pumps worden gebruikt zijn de sleehakken. Deze hakken zijn ook nog eens uitermate geschikt voor warm en zonnig weer door hun zomerse karakter en kleurtjes! Ga deze zomer dus voor een paar sleehakken!

Over sleehakken bestaan jammer genoeg een hoop vooroordelen. Ze worden vaak als minder sexy of minder vrouwelijk gezien, maar dat is alles behalve waar. Je moet alleen wel een paar mooie sleehakken uit zoeken, maar dan kunnen deze hakken net zo sexy staan als een paar naaldhakken!

Ga voor een verrassend printje zoals dit leuke printje. Het printje is wel een beetje alternatief en erg smaakgevoelig, maar wees niet bang om je eigen stijl uit te kiezen! Deze pumps staan erg zomers en vrolijk door de leuke kleurtjes. Pas wel op met andere kleurtjes in je kleding. Deze pumps passen namelijk bij niet zoveel andere kleurtjes. Het beste kan je deze pumps dan ook combineren met witte of zwarte kleding. Dan zit je zeker safe.

Een echte must have!

Ook dit printje vind ik persoonlijk erg leuk. Lekker creatief en erg origineel!

Of ga voor een neutraal paar zoals deze zwarte sleehakken.

weheartit.com

No more articles