Comeback kid: Kirsty Hume

Kirsty Hume maakt haar fashion return! Het model, die shoots deed voor Chanel en op catwalks liep, is terug en dit keer heeft ze grootse plannen.

Haar carrière kwam een beetje vanuit het niets en het gebeurde allemaal toen, in het verleden. Haar plan was om in de kunst richting te gaan. Nu zou ze haar eigen knitwear lijn willen ontwerpen. Dit is iets dat ze al heel lang heeft willen doen. Ze heeft cultuur gestudeerd in het noorden van Californië en ze denkt dat de combinatie van kunst, cultuur en fashion prima kan. Zo heeft ze dus haar grote plannen voorbereid en heeft ze veel in petto voor ons.

Het mooiste gedeelte van haar start carrière was toch wel het geld. Ze werd bekend toen ze 18 was en sinds dien heeft een een hele tijd in de schijnwerpers gestaan. Op haar 27ste was ze in verwachting van haar eerste kindje, Violet. Dit zorgde ervoor dat ze er voor een tijdje uit was. Inmiddels is Violet 10 jaar en is al bezig met haar eigen modellen carrière. Zo moeder, zo dochter. Zo staat ze model voor de kinderlijn van ZAR, meet dank haar de looks van haar moeder. Nu Violet, wel eens waar op zo’n jonge leeftijd, al lekker bezig is met haar eigen ding, kan Kirsty zich langzamerhand ook weer richten op zichzelf. De vader van Violet is Donovan Leitch. Nu zijn Donovan en Kirsty gescheiden.

No more articles