Cognac pumps

Cognac is een kleur die je misschien niet zo snel in de pump wereld zou verwachten, maar wat juist erg leuk kan staan! De kleur heeft een hoop voordelen. Zo is de kleur erg makkelijk te combineren met andere kleuren. Er is vrijwel geen enkele kleur die vloekt bij de kleur cognac. Daarnaast kan de kleur goed gedragen worden naar wilde feestjes, maar kan hij ook goed gedragen worden naar nette gelegenheden als een zakelijke bespreking of een begrafenis. Kortom, cognac is een echte must have voor jou kledingkast!

Ga dus voor een paar pumps in cognac kleur. Maar waar haal je die pumps nou vandaan? Dat is altijd makkelijker gezegd dan gedaan. Ik zou je aanraden eens een kijkje op internet te nemen. Hier is het aanbod namelijk vaak een stuk groter en heb jij dus veel meer kans dat je datgene vind waar je naar op zoek was. Ook maken veel web shops tegenwoordig gebruik van handige zoekfuncties waardoor het zoeken veel sneller en veel gerichter gaat. Zo kan je bij de meeste web shops bijvoorbeeld heel makkelijk op kleur of merk zoeken. Handig en wel zo effectief!

Wanneer jij moeite hebt met het op hakken lopen, maar wel graag hoge hakken wilt dragen kan jij het beste gaan voor hoge dichte hakken zoals deze hakken. Doordat de schoen dicht is heeft je voet veel meer steun aan de schoen zelf waardoor het lopen op de hoge hakken veel makkelijker gaat. Handig wanneer jij veel van plan bent te gaan dansen.

De kleur cognac staat niet alleen leuk in combinatie met neutrale kleuren zoals wit en zwart, maar kan ook goed gecombineerd worden met vrolijke felle kleurtjes zoals geel en oranje! Gebruik je eigen fantasie en wees creatief met het combineren van je nieuwe pumps.

Deze hakken vind ik persoonlijk heel erg mooi. Ze zijn gemaakt van suede en staan niet alleen heel erg leuk, maar zitten ook nog eens heerlijk! Zo sla je dus twee vliegen in één klappen.

Deze schoenen zijn een echte must.

Wauw!

weheartit.com

No more articles