Coco Rocha voor Harper’s Bazaar en ander groot nieuws!

Coco Rocha is een supermodel van Canadese afkomst. Ze werd ontdekt door Charles Stuart tijdens een Ierse danswedstrijd. Toen Coco Rocha begon met modellenwerk wist ze zo weinig van mode af dat haar vriendinnen haar tussen het leren voor examens modelessen gaven.

Coco Rocha leerde snel en al gauw stond de Canadese in tijdschriften als Vogue Italia, Elle, Flare en Harper’s Bazaar. Ook in Thailand is Coco Rocha niet onopgemerkt gebleven. Harper’s Bazaar Thailand heeft Coco Rocha uitgekozen als covermodel voor het oktober nummer van het blad. De shoot lijkt gehouden in Hong Kong door de achtergronden van de foto’s  en is gefotografeerd door Yoshihiro Hidaka. Coco Rocha draagt elegante outfits zoals een lange grijze mantel gecombineerd met een tijdloze rode kleur op haar lippen. Onze favoriete outfit is de prachtige lange jurk die Coco Rocha draagt in het shot op straat naast de plaatselijke winkeltjes.

Maar het feit dat Coco Rocha op de cover van Harper’s Bazaar Thailand staat is niet het enige exciting news. Coco Rocha liet via social media weten dat na een huwelijk van vier jaar ze het gezin uit gaan breiden en ze zwanger is van haar eerste kindje!

Bekijk hieronder Coco Rocha’s foto’s voor Harper’s Bazaar:

No more articles