Cobie Smulders & Taran Killam verwachten baby nr.2

Nog meer zwangere sterren! Cobie Smulders en Taran Killam verwachten hun tweede kindje.

Het schattigste koppel ooit? Taran Killam verteld over zijn tweed kind in opkomst met zijn vrouw Cobie Smulders. ”Ze is letterlijk mijn favoriete persoon”. Dit is wat Taran steeds naar voor brengt.

De beide 32-jairge Killam en Smulders zijn getrouwd in september 2012 en waren meteen ouders van hun dochter Shaelyn Cado, die nu 5 jaar is. De Brothers in Law actor onhult dat het koppel enorm opgewonden zijn voor baby nummer 2. De tijd zal vertellen of Shaelyn een broertje of een zusje erbij krijgt. Zij mag dan de grote zus gaan uithangen. Ze laten zich verrassen. Zo lang alles maar gezond is en goed gaat, tijdens de bevalling, maar ook nu.

Killam en de Avengers actrice, wonen nu in New York City, na woningen te hebben gehad voor een paar jaar aan beide kanten van de kust, zowel oost als west. Het is voor hun nu als een cadeautje om elke avond naast elkaar te kunnen liggen en niet de één oost en de ander west. Wat Taran zo geweldig vindt aan zijn vrouw? Haar weldaad. Ze geeft veel, zonder iets terug te verwachten. Hij vertelt dat ze een groot hart heeft.

Nu het stel aan één kant van de kust woont, is het voor Taran veel makkelijker om eten te halen voor zijn vrouw. Gelukkig heeft zij geen vreetkwaaltjes, dus daar hoeft hij eigenlijk niet veel mee te doen. Samen hebben ze het verder super leuk en ze schitteren als een stel dat het gelukkigste leven leidt en ze genieten enorm veel van hun tijd samen. Ze houden van leuke dingen doen samen met hun dochtertje. Het gezinsleven bevalt hun wel.

Naast alle drukke schema’s van beide acteurs, gaan ze het maar goed moeten regelen met twee kids straks. Wij verwachten dan ook niks anders.

 

No more articles