Cindy Crawford voor Violet Grey

Cindy Crawford is te zien in de nieuwste uitgave van het magazine Violet Grey. Ze vertelt ook iets over haar samenwerking met Helmut Newton in de jaren 90.

Cindy Crawford, het 48 jarige supermodel, is te zien in de nieuwe uitgave van het Amerikaanse magazine Violet Grey. In deze foto’s schittert ze als een echte filmster op een filmset compleet in bijpassende outfits. Cindy is te zien in zwart-wit en normale foto’s waar ze dramatisch poseert. De fotograaf van deze fotoshoot was Emma Summerton en de styling is gedaan door Sally Lyndley. Ze is te zien in onder andere een outfit van Lanvin. De make-up is verzorgt door DOTTI. Als je wilt weten hoe ze Cindy precies hebben opgemaakt kan je een kijkje nemen op de site van Violet Grey Magazine. Daar staat precies uitgelegd welke make-up ze gebruiken en op welke manier.

Ook vertelt Cindy iets over haar samenwerking die ze met Helmut Newton heeft gedaan in de jaren 90. Ze heeft toen een behind the scenes video gemaakt voor de MTV show House Of Style. Cindy droeg toen alleen toren-hoge stiletto’s, een wit badpak en fel rode lippenstift. “I knew that if I was showing up for a day shooting with Helmut, I was going to be paddled,” vertelt ze in het interview.

Voor het volledige interview kan je een kijkje nemen op de site van Violet Grey Magazine, wel hebben we hieronder de foto’s van de prachtige shoot.

No more articles