Christian Louboutin x Dita von Teese

Het bekende merk Christian Louboutin en Dita Von Teese gaan samenwerken. De wereldwijd bekende schoenenontwerper en de burlesque danseres gaan samen een lingerielijn uitbrengen. Het paar brengt een limited-edition collectie uit die bestaat uit zeven stukken, die uitsluitend verkocht zal worden op de lingerie webshop Glamuse.com. De lijn bestaat onder andere uit een bh, een body en bretels. Alle stukken uit deze lijn zijn gemaakt met hetzelfde motief, namelijk met een toile de jouy print. De collectie bestaat uit vooral veel kant en zijde. Dit is de eerste lingerie lijn die uitkomt onder de naam van Christian Louboutin.

De prijzen voor deze collectie variëren tussen de 87 euro en de 750 euro. Dat is omgerekend tussen de $108.34 en $929.40.

De naam van de lijn is tot stand gekomen door middel van de handtekening die Christian Louboutin onder zijn emails zet, “Xtian”. “Door de erotische print van de lingerie hebben wij besloten deze lijn XXXTian te noemen.” – Von Teese

Het is nog niet bekend wanneer de collectie precies uitkomt maar hou Glamuse.com in de gaten voor verdere informatie over de release datum. Bij Glamuse.com zijn ook de andere lijnen van Dita Von Teese verkrijgbaar zoals onder andere Madame X, Parisenne, Marlene en Screen Queen.

No more articles