Christian Louboutin pumps

Het Christian Louboutin merk presenteert in de lente van 2013 een prachtige collectie van gedurfde, kleurrijke schoenontwerpen. Je zult je ogen niet geloven.

Christian Louboutin, een van de meest gewilde merken van modefanaten, heeft met hun nieuwste collectie weer bewezen ze niet te stoppen zijn. De lente 2013 collectie van dit merk maakt helderder dan ooit dat deze dromerige Loubies nooit zullen ophouden met het verbazen van hun fans sinds de designers een bodemloze zak van ideeën lijken te hebben.

De ontwerper heeft blijkbaar besloten om na het herfst seizoen van 2012, waarin vooral donkere, kille tonen prevalent waren op de modescène, wat kleur in zijn designs te stoppen. Deze kleurinfusie voelt als een briesje van koele lucht. De nieuwe kleuren complimenteren de nieuwe designs die door Christian Louboutin onthuld zijn. Diegene die gelukkig genoeg zijn om deze stijlvolle lente 2012 Christian Louboutin schoenen te bemachtigen zullen zeker niet onopgemerkt voorbij gaan.

Of hij nu zijn schoenen accentueert met vloekende kleuren of met prachtige monochromen, een ding is zeker: Christian Louboutins unieke manier van het combineren van klassieke elegantie met hedendaagse chicheid is altijd present en is in elk ontwerp in zijn nieuwe collectie terug te vinden. Dit is iets wat alleen maar zal bijdragen aan de populariteit van dit merk.

Christian Louboutin stelt voor het nieuwe seizoen afwisseling voor om zo je schoenenverzameling te domineren. De ontwerper ging helemaal los; van klassieke, bijna drama-achtige, sandalen tot stoere platforms, sexy pumps en comfortabele flats. Voor diegene die naar de glam-factor op zoek zijn heeft de designer een herinterpretatie gemaakt van wat klassieke ontwerpen. Dit heeft hij gedaan door veren en slangenhuid te gebruiken in combinatie met blitse glam studs. De comfort zoekende diva’s kunnen kiezen uit een paar modieuze gepiekte loafers terwijl de stedelijke, chice dames uit een grote selectie van modieuze peep toe laarsjes, chique wedges, stoere platform pumps en sexy Pigalle puntige teen pompen kunnen kiezen.

No more articles