Christelijke sieraden

Vorig jaar was ik op vakantie in Frankrijk. Vlakbij het hotel waar ik die vakantie verbleef stond een oud klooster wat ik graag wilde bezoeken. Toen ik bij het klooster werd binnengelaten besloot ik eerst een bezoekje aan de kapel van het klooster te brengen. De kloosterzuster die met me mee liep droeg bijzonder mooie christelijke sieraden.Ze droeg een gouden ketting met een kruis en met een kleine hangertje waar een afbeelding van Maria op stond. Ook droeg ze een armband met dezelfde afbeelding van Maria. Deze kloosterzuster verstond goed Nederlands en ik probeerde met haar een gesprek te voeren over de christelijke sieraden.

Ze vertelde toen dat ze deze christelijke sieraden cadeau had gekregen van haar broer en zus bij haar intreden in het klooster. Haar broer en zus hadden dit samen voor haar gekocht. Het si een mooi geschenk wat ik van hun heb gekregen en ik ban er daarom erg zuinig op. We liepen daarna de kapel in en ze gebaarde me om stil te zijn helaas heb ik het daarna niet meer met haar over de christelijke sieraden kunnen hebben.
Een paar weken geleden ging ik bij mijn zus en zwager op bezoek. Toen ik binnenkwam zag ik dat mijn zwager maar moeilijk de laptop uit kon zetten. Hij zei dat hij een paar mooie titaniumsieraden voor zichzelf aan het zoeken was maar dat hij niets kon vinden. Ik bood aan om te zoeken en hij stemde er in toe binnen een paar minuten had ik al heel wat voorbeelden van titaniumsieraden gevonden. Toen ik vroeg wat hij precies zocht zie hij een paar mooie strakke in titanium uitgevoerde ringen.

 

Christelijke sieraden

Nu ik precies wist wat hij zocht had ik zo een site gevonden met allemaal strak uitgevoerde titanium sieraden. Niet alleen mooie ringen maar ook een armband en ketting met hanger waren in dezelfde strakke uitvoering te vinden. Dat strakke gaf de titanium sieraden een moderne uitstraling. Mijn zwager had al snel een paar ringen gevonden maar was ook erg gecharmeerd van de armband die ook op de site met titaniumsieraden stond afgebeeld. Hij zei toen we gaan eerst maar eens koffie drinken wat eigenlijk betekende ik kan nog geen keuze maken. In ieder geval had ik hem geholpen bij het zoeken naar mooie titanium sieraden.

Een paar dagen geleden kwam er een nichtje bij mij logeren. Ze is dol op sieraden en zodra ze genoeg zakgeld er voor heeft gespaard koopt ze weer een paar leuke nieuwe sieraden. Toen ze een dag bij mij was vroeg ze of ik haar wilde helpen bij het zoeken naar fiva sieraden. Ze had namelijk een paar bijzondere mooie in blauw uitgevoerde oorbellen gezien en een mooie bewerkte trendy zilveren armband met een kleurtje erin. Samen zochten we toen naar mooie fiva sieraden voor haar online.

Na wat online gezocht te hebben kwamen al snel een paar zeer mooie trendy fiva sieraden tegen. Ze had ondertussen een folder met christelijke sieraden uit haar tas gehaald en een kruisje gezet bij de oorbellen en armband die ze wilde hebben. Een moment later hadden we deze fiva sieraden gevonden en ze vertelde toen dat ze deze wilde hebben voor het schoolfeest dat binnenkort georganiseerd zou worden. Deze fiva sieraden waren echt geweldig mooi en om mijn nichtje nog blijer te maken besloot ik ze voor haar te kopen zodat ze van haar gespaarde zakgeld nog wat andere leuke fiva sieraden kon gaan kopen.

Ik ben zelf een groot fan van leer. Ik heb een heleboel leren laarsjes in mijn kast staan, die al een hele tijd meegaan. Leer heeft een stoere uitstraling, wat mij nogal aanspreekt. Op dit moment is leer ook helemaal in de mode. Vooral als het gaat om leren sieraden. Die zie je vaak voorbij komen bij alle celebrities en ze hangen in bijna elke winkel. Leren sieraden gaan een lange tijd mee en geven jouw outfit een stoere look. Ik had al een paar leren sieraden, maar wilde graag nog een paar mooie leren armbanden die bij mijn nieuwe outfit zouden passen. Mijn nieuwe outfit bestond uit een skinny jeans en een nette blazer in een mooie zalmroze kleur. Ik vond de outfit nu een beetje te netjes, dus wilde hem wat stoerder maken door leren armbanden te gebruiken. Gelukkig waren deze overal te vinden in de winkels, en was mijn zoektocht maar kort. Binnen een halfuur had ik de perfecte al gevonden. Deze kon je vastmaken met drukknoopjes en pasten perfect om mijn dunne pols. Ik heb er drie gekocht en de prijzen vielen nog heel erg mee!

Vorige week kwam er een nichtje bij mij op visite. Een jonge vrolijke meid met net als ik een passie voor mooie sieraden. Ze liet me haar net nieuw gekochte set Toenga sieraden zien. Erg mooi en vooral trendy het was een mooie collier met een hanger waar strass in verwerkt was. Dit zelfde was ook verwerkt in de oorbellen ring en armband die bij deze set Toenga sieraden hoorde. Werkelijk prachtig om te zien en ondanks de strass hadden de sieraden een hele eigentijdse moderne uitstraling.

Ze zag dat ik haar Toenga sieraden erg mooi vond en gaf me hier een folder van. Ze zei toen als je tijd heb moet je deze folder eens bekijken daar staan nog veel meer mooie Toenga sieraden in. Ik bladerde even snel door de folder en zag er mooie klassieke Christelijke sieraden in staan maar ook hele moderne en trendy sieraden net zoals de set sieraden die mijn nichtje droeg. Ik zei tegen haar dat ik deze folder eens rustig ging bekijken en dat ik het haar liet weten als ik een van de Toenga sieraden wilde gaan kopen.

No more articles