Chrissy Teigen en Chanel Iman voor Gap Factory’s Holiday Collection

Voor de Holiday Collection staan onder andere Chrissy Teigen en Chanel Iman model in de campagnes en de ads. De collectie brengt een sfeer en uistraling over waar het vooral om gezelligheid en om vrienden en familie gaat.

Chrissy, de vrouw van John Legend, en Chanel, Victioria’s Secret model, staan allebei te stralen en te schitteren in de ads. Ze dragen mooie stukken uit de collectie. Mannelijke modellen zijn Matt Kemp, Noah Mills en Victor Cruz. Samen maken al deze modellen een mooie en vooral warme combinatie van gezelligheid en vreugde dat moet heersen tijdens de feestdagen. Ook Carolyn Murphy maakt dat de modellen helemaal  in hun element zitten door haar aanwezigheid.

Carolyn is wat de shoots wat drukker dan de andere. Zij maakt nog steeds echt haar carrière en doet dan shoots voor Vogue, staat ze model voor Calvin Klein en nu dus ook voor Gap Factory. Ze lijkt overal wel gewild te zijn. Altijd fijn voor een model om zoveel aanbieders te hebben. Zo hoef je nooit stil te zitten.

De collectie is een typische Holiday collectie. Dit is vooral te zien aan de kleuren van de kledingstukken. Er worden veel donkere kleuren gebruikt zoals gewoonlijk. Beige, donkerblauw en bordeaux rood zijn de standaard kleuren die we tegenkomen in de collectie. Ook zwart, wit en grijs zien we voorbij komen met af en toe een tintje rood.

 

No more articles