Chris Brown bekent, Justin Bieber alweer aangehouden

Justin Bieber is afgelopen vrijdag aangehouden in de Canadese provincie Ontario heeft CNN gister gemeld. De Canadese zanger is gearresteerd nadat hij met een quad een busje heeft aangereden. Na de aanrijding hebben Justin Bieber en de chauffeur met elkaar gevochten. Bij de aanrijding raakte niemand gewond, maar het is nog onduidelijk of een van de twee schade heeft opgelopen tijdens het gevecht. Justin Bieber wordt beschuldigd van gevaarlijk rijgedrag en agressiviteit. De zanger is na de aanhouding al weer snel vrijgelaten maar moet zich 29 september in de rechtbank verantwoorden voor zijn gedrag.

Het is niet de eerste keer dat Justin Bieber wordt aangehouden. In januari is hij opgepakt omdat hij onder invloed roekeloos rijgedrag vertoonde. Dat Justin Bieber niet alleen de wet overtreedt wanneer hij in de auto zit bewees hij toen hij in Los Angeles het huis van zijn buurman bekogelde met eieren.

Een andere celeb die zich niet altijd aan de wet houdt is Chris Brown. De zanger heeft afgelopen dinsdag schuld bekend in de rechtszaak over de mishandeling van een fan vorig jaar oktober. Terwijl Chris Brown met twee vrouwen poseerde voor een foto probeerde de fan in beeld te komen. Chris Brown was hier echter niet van gediend en heeft de mannelijke fan in zijn gezicht geslagen. Met de bekentenis van afgelopen dinsdag hoopt hij het conflict te hebben afgesloten.

No more articles