Chanel opent Gym in New York

Hoewel je er eigenlijk niet echt kan sporten, heeft Chanel haar eerste Gym geopend. Het is verder eigenlijk gewoon een boetiek waar er sportartikelen worden verkocht.

Denk aan gewichten, benches en kluisjes. Het is gevestigd in Bergdorf Goodman’s 5th floor in New York. Ook op de zondag is het open. De settings zijn geïnspireerd door de Fall SS14 van de Sporty Coco Coach as campagne waar Cara Delevigne in speelt. Ready-to-wear, tassen, kant en klare sieraden, zonnebrillen en sneakers zijn overvloed aanwezig. De retailer kleedt de winkel aan met thema’s voor de ramen, waarmeer hij het eerste raam inwijdt aan een bepaald merk: Karl Lagerfeld. De winkel zal vanaf zondag 19 oktober open zijn.

In de Chanel ad waar Cara inspeelt, draagt ze alles van Chanel natuurlijk. Het lijkt erop dat ze in een bokszaal staat tegenover een spiegel. In haar handen heeft ze een parelketting met het Chanel logo. De hele shoot is in deze bokszaal gedaan en straalt een enorme kracht uit die naar de vrouw is gericht. Dit is slim aangepakt door Keizer Karl: zijn Spring SS15 was een hele happening. De modellen stonden op voor feminisme en vrouwenrechten. Ze liepen met borden met teksten en megaphones. Hij heeft hiermee echt een statement gemaakt, wat helemaal past bij Chanel zelf.

No more articles