Cellini pumps

Cellini is een erg leuk en vrolijk merk. Het merk is helemaal niet zo heel erg bekend en dat is heel erg zonde. Het merk verkoopt namelijk de leukste schoenen voor een klein prijsje. Ook staat het merk bekend om haar schoenen van goede kwaliteit.

Naast een hoop andere soorten schoenen verkoopt het merk ook pumps. Leuk en erg vrouwelijk! Ben jij dus nog op zoek naar een paar nieuwe pumps, maar heb je niet zoveel zin om heel erg veel geld uit te geven, maar wil je wel graag schoenen van goede kwaliteit kopen? Neem dan zeker even een kijkje bij dit merk!

Het merk is onder andere ook bij de ziengs verkrijgbaar, mocht je geen winkel kunnen vinden die het merk verkoopt. Maar je kan natuurlijk ook gewoon even op internet rondzoeken. Ga in ieder geval voor een pump en niet een laarsje. Pumps komen namelijk weer helemaal in de mode, kunnen ook leuk gedragen worden naar feestjes en staan erg vrouwelijk. Bovendien zijn pumps ook beter geschikt voor zomer weer dan laarsjes.

Wil jij wel graag op hakken lopen, maar ben jij een drama in het op hakken lopen? Wees dan niet getreurd! Ga voor een paar sleehakken. Het voordeel hieraan is dat jij op hakken kan lopen zonder snel pijnlijke voeten te krijgen. Sleehakken zijn een echte uitkomst en ik zou je ze dan ook zeker willen aanraden. Vind jij deze roze kleur maar te fel en wil je liever een neutralere kleur? Ga dan voor de kleur wit. Dit staat alsnog erg zomers maar is wat minder in het oog springend.

Deze hakken staan het leukste onder een fleurig zomerjurkje. Ga voor een jurkje met een schattige bloemenprint. Dat is namelijk weer erg in de mode aan het komen en staat erg leuk in combinatie met sleehakken.

Ook voor het klassieke model pumps is het merk een geschikte keuze.

Of ga voor een lichtere variant!

ziengs.nl

No more articles