Caroline Brown wisselt Herrera voor Karan

We kennen Caroline Brown misschien niet van naam of gezicht, maar ze is toch een vrij belangrijk persoon achter verschillende merken.

Caroline Brown was voor vier jaar de president bij Carolina Herrera. Onlangs heeft ze bekend gemaakt dat ze zou stoppen bij Herrera. Niemand wist de reden erachter, tot er kort na het ontslag bij Herrera weer een ander merk met haar naam gelinkt werd. We hebben het hier namelijk over een topfunctie bij het New Yorkse Donna Karan. Ook al is het nog niet bevestigd en is niets zeker, gaan de geruchten dat Brown ook hier de rol van de CEO mag gaan vervullen.

LVMH beheert Donna Karan en zoekt al een tijdje iemand die de rol van Mark Weber kan opvolgen en vervullen. Mark kreeg deze functie in 2006. Pierre Yves Roussel, stoelman en CEO van LVMH Fashion Group, wilde een een nieuwe strategie voor het merk en wilde een nieuw iemand erbij hebben die het overzicht hield over Donna Karan, zodat hij Marc Jacobd International erbij kon doen als stoelman.

Brown heeft het merk Herrera geholpen met het bereiken van vier jaren van groei tijdens bittere tijden. Ze heefdt geholpen met het verbreden en verlengen van de collecties en heeft aan verschillende kanten aan het bedrijf getrokken om het te krijgen zoals we het nu kennen. Hieronder valt ook het digitaliseren van het bedrijf en de distributie ervan. Brown verlaat Herrera definitief aan het einde van dit jaar.

No more articles