Carolina Herrera bruidscollectie 2015

María Carolina Josefina Pacanins y Niño, ook wel bekend als Carolina Herrera heeft onlangs haar nieuwe bruidsjurken lijn getoond voor de aankomende collectie van de herfst in 2015. De jurken zijn allemaal traditioneel wit met als uitzondering een paar in een erg lichte perzik kleur.

Zoals we weten komen designers vaak uit met hun collectie twee seizoenen van tevoren. Maar is de bruidsmode lopen ze zelf een jaar voorop. De traditionele verfijning en glamour komt voorop bij de nieuwe collectie van Herrera. Prachtige kantstukken worden geplaatst over stukken van tule. De borduursels en de laser gesneden appliqués geven een finishing touch aan de jurken. De vormen van de jurk zijn indrukwekkend en lang met een focus op de taille voor de perfecte trouwdag fantasie. De jurken van Carolina Herrera zijn ook erg geliefd bij veel beroemdheden. Renee Zellweger, Olivia Palermo, de vrouw van Adam Sandler Jackie Titone en Tamera Mowry.

Carolina Herrera is 75 jaar geleden geboren in het plaatsje Caracas in Venezuela. Haar grootmoeder heeft haar op jonge leeftijd voorgesteld aan de modewereld door kleding voor haar te kopen bij dure winkels als Lanvin en Dior. In 1972 is Carolina begonnen met het ontwerpen van kleding. Haar vriendin heeft haar toen in 1980 aangespoord om met een eigen kledinglijn te beginnen en dat heeft ze ook gedaan.

Hieronder hebben we de foto’s van de prachtige jurken, zien we binnenkort iemand in één van deze jurken schitteren?

No more articles