Cara loves bacon

Terwijl de meeste supermodellen de dag doorkomen met hun maaltijdsalades zonder koolhydraten en groene smoothies vol met superfood, eet Cara Delevingne het liefst bacon. Een ongewoon lievelingseten voor een superslank model, maar Cara is wel met meerdere dingen net iets anders. Cara’s obsessie met deze vette spek gaat zo ver dat sommige fans van het model haar Queen of Bacon noemen.

Op Cara’s Instagram staat bijna elke week een nieuwe foto met bacon in het thema. Het Engelse model plaatste foto’s van haar bacon sokken, bacon on the beach, een edit waarin een fan een levensgrote plak bacon in een fotoshoot van Cara heeft geplakt en nog veel meer. De nieuwste bacon foto is een wel erg permanente ode aan dit voedsel. Gister heeft Cara namelijk een foto gedeeld van haar nieuwste tattoo: het woord bacon op de onderkant van haar voet. Sommige vragen zich af of dit niet een beetje ver gaat, maar aangezien de grote obsessie met bacons en tattoos zat het er natuurlijk aan te komen.

Ondertussen heeft Cara al meer dan tien tattoos op haar lichaam laten zetten. Voor een model worden tattoos sterk afgeraden, maar Cara’s tattoos lijken haar carrière niet te dwarsbomen.

Bekijk hieronder een aantal bacon foto’s die Cara op haar Instagram heeft geplaatst. Wat vind jij van haar nieuwe tattoo?

No more articles