Cara Delevingne voor W Magazine

We kennen Brits supermodel Cara Delevingne als een opvallende schoonheid die van de tomboy stijl houdt en geen schaamte kent. Als je Cara volgt op Instagram, zal je waarschijnlijk af en toe je wenkbrauwen optrekken als ze weer eens een opmerkelijke foto plaatst.

Het contrast met de shoot voor W magazine kan niet groter zijn. Cara Delevingne siert de cover van dit magazine met een onschuldige, popachtige look. Het thema van de shoot is New Royalty en Cara zou in haar velvet jurk met sierlijke manchetten zo door kunnen voor een zusje van Harry en William.

Veel magazines en modemerken photoshoppen tattoos van modellen weg (of nemen überhaupt geen modellen aan met tattoos) maar W magazine heeft Cara’s tattoos niet weg gephotoshopt, waardoor ze er iets rebelser uitziet.

 Cara Delevingne is een van de 12 vrouwen die is gekozen voor het Royalty issue van W Magazine. Op de website legt het magazine uit dat een koninklijke titel alleen niet genoeg is om in het tijdschrift te komen. De twaalf vrouwen hebben allemaal hard gewerkt aan een carriere en hebben veel talent. De twaalf vrouwen zijn toonaangevend in de mode, show business of in de maatschappij. Voorbeelden van andere vrouwen die in het tijdschrift staan zijn Joan Rivers, Naomi Campbell en Stella McCartney. Belangrijk volgens W Magazine is dat alle vrouwen een speciale combinatie van kracht, charisma en karakter hebben.

Bekijk hieronder Cara’s cover voor het magazine:

No more articles