Cara Delevingne opnieuw uit de kleren

Cara Delevingne is niet vies van een beetje bloot. In tegenstelling, we zien het model bijna vaker zonder kleren dan met. Voor de campagne van de parfum voor Tom Ford ging ze uit de kleren, in de nieuwe campagne van John Hardy is het model ook al zonder kleding te zien, ze poseerde met een ontbloot bovenlijf voor Yves Saint Laurant. Maar niet alleen voor campagnes van grote merken laat cara zich zonder kleding fotograferen. Op haar Instagram plaatste ze drie maanden geleden een foto van haar lichaam, enkel bedekt met een verkeersbord en twee zaklampen.

En nu heeft Cara Delevingne een nieuwe foto om aan haar collectie toe te voegen. Mario Testino fotografeerde Cara Delevingne voor het Best Beauty issue van Allure magazine. Het Britse model draagt niks op de foto, maar houdt wel een groot Chanel slot in haar hand. Los van het feit dat Cara niks aan heeft valt haar lange blonde lokken op in de foto. Ook deelde de fotograaf een foto van cara Delevingne met haar gezicht druipend van de foundation.

Het oktober issue van Allure magazine is vanaf 30 september te koop in de US. Sommige internationale boekenwinkels hebben ook Amerikaanse tijdschriften in hun assortiment, dus wie weet kan jij een exemplaar op de kop tikken.

No more articles