Cara Delevinge: “Ik wil helemaal onder de tattoos zitten”

Cara Delevinge, topmodel met haar eigen mening en manier van aanpakken. Zo houdt Cara heel erg van tatoeages en zit ze het liefst helemaal onder. Dit lijdt tot grote ergernis bij haar modellenbureau, die hebben Cara het liefst zo puur natuurlijk mogelijk.

Het model heeft al drie inktplaatjes op haar lichaam, de tekst ‘made in England’ onder haar voet, haar initialen op de zijkant van haar kant en een leeuwenkop op haar vinger. Maar dit was niet genoeg voor de blondine, zo zou ze er laatst nog twee hebben bij laten zetten. Ze heeft het Romeinse cijfer 12 onder haar borst getatoeëerd en een sterrenbeeld van vijf puntjes bij haar oor.

Dat Cara weg is van tatoeages moet ze natuurlijk helemaal zelf weten, maar brengt ze hier niet haar carrière mee in gevaar? Haar modellenbureau kan de tatoeages alles behalve waarderen. Chanel en Burberry zouden al bij het modellenbureau hebben aangeklopt om te klagen over de inkplaatjes van het model. Ze zouden haar verzocht hebben om er geen tatoeages bij te nemen. Helaas voor haar bureau heeft ze er nu toch weer twee bij…

No more articles