Wait what: Cara Delevingne zorgt voor trend volle wenkbrauwen

De volle wenkbrauwen van het Engelse topmodel Cara Delevingne heeft een Britse cosmeticabedrijf geïnspireerd om wenkbrauwextensions toe te voegen in hun assortiment. De extentions zorgen voor meer volume en verlengen de wenkbrauwboog. Tijdens de schoonheidsbehandeling worden kleine synthetische haartjes op bestaande haartjes, of op de directe huid vastgeplakt.

De extentions zijn in verschillende haarkleuren beschikbaar en kunnen de wenkbrauw vormen zoals de fashionista wilt. De nieuwe trend geeft een “effect dat potloden en poeders niet kunnen bereiken”, stelt Beverly Piper, directeur van het Britse cosmeticamerk Lash Perfect.

“Met deze extentions geeft het de mogelijkheid om vrouwen de dikke wenkbrauwen van Cara Delevingne te geven. Zij moedigt vrouwen aan om trots te zijn op hun volle wenkbrauwen”, vertelt Piper. De extentions verschillen van vier tot acht millimeter. Ze worden aangebracht met een transparante lijm die waterbestendig is, zo meldt Daily Mail.

Na de behandeling blijven de haartjes tussen de zeven en veertien dagen zitten voordat ze uitvallen. In Londen kunnen girls vanaf november voor het eerst gebruik maken van deze schoonheidsbehandeling. Zou jij deze nieuwe schoonheidsbehandeling uitproberen?

No more articles