Cara Delevigne en Kendall Jenner voor LOVE Magazine

De laatste tijd zien we deze twee onafscheidelijk van elkaar. Cara is met Kendall of Kendall is met Cara. We zien ze  tegenwoordig niet meer los van elkaar. De twee hebben elkaar helemaal gevonden en doen bijna alles samen. Kendall en Cara mogen blij zijn dat ze elkaar hebben en en zulke covers en shoots en shows samen kunnen doen.

Kendall en Cara staan deze maand namelijk op de cover van het Amerikaanse LOVE Magazine. De cover is alvast voor de Spring Issue van 2015. Op de foto zien we Cara die Kendall all over zich heeft. Het een zwart-wit effect waardoor het een beetje wazig wordt. De twee meiden houden elkaar stevig vast. Dit tegenover de cover van Kim’s Break the Internet is velen malen beter. Het ziet er naar uit dat Cara en Kendall het internet gaan breken met deze overweldigende foto. De editie is verder nog niet uit of klaar. Er wordt dus nog hard gewerkt aan een bijhorend interview.

Cara en Kendall hebben het de laatste tijd druk gehad en zullen het nog drukker krijgen. Beide waren eerder deze week, eigenlijk van het weekend, in Oostenrijk voor een fitting voor de show van Chanel in London, waarna ze vlogen naar London voor de British Fashion Awards, , om vervolgens weer terug te vliegen naar Salzburg voor de grote Chanel Mérties d’Art Show 2014. Het ziet ernaar uit dat de twee nog een lange weg te gaan hebben. In de positieve zin. Ze gaan een mooie en lange carrière tegemoet.

No more articles