Candice Swanepoel in nieuwe foto’s Victoria’s Secret

Er zijn onlangs nieuwe foto’s uitgekomen van een nieuwe Victoria’s Secret fotoshoot met hun eigen Victoria’s Secret Angel Candice Swanepoel. Of deze voor het Angel’s boek zijn weten we nog niet.

Candice Swanepoel, 25, is een Zuid-Afrikaans model. Ze is op haar 15e ontdekt en sinds haar 16e levensjaar is ze professioneel model. Ze is sinds 2009 een VS Angel, wanneer ze precies voor Victoria’s Secret ging modelleren is niet echt duidelijk. In deze nieuwe fotoshoot draagt ze verschillende soorten lingerie setjes in allemaal een blauwe kleur. De achtergrond van deze foto’s zijn allemaal heel donker en mysterieus. Of dit de foto’s zijn voor het boek dat binnenkort uitkomt is nog niet duidelijk.

De Victoria’s Secret Angels zijn nu volop in het nieuws, waaronder Candice. De jaarlijkse Victoria’s Secret Fashion Show wordt in december opgenomen. Dit doen ze voor het eerst in een ander land dan Amerika, namelijk in London. Ook stonden sommige Angels een korte tijd geleden op de cover van Vogue UK. We kijken natuurlijk allemaal het meest uit naar de VS Fashion Show.

Waar dit natuurlijk allemaal over ging zijn de spannende foto’s van miss Swanepoel. Hieronder hebben we de foto’s voor je op een rijtje gezet. Wat vind jij ervan, waardig voor het Victoria’s Secret boek?

No more articles