Candice Swanepoel in Max Factor campagne

De prachtige Candice Swanepoel is te zien in de nieuwe campagne foto’s van het cosmetica merk Max Factor. De campagne foto’s zijn bedoeld voor de kerst collectie die binnenkort uit zal komen.

Topmodel Candice Swanepoel schittert in de nieuwe campagne foto’s voor Max Factor. Ze draagt opvallende make-up, maar haar felblauwe ogen hebben ze niet verstopt. Haar anders mooie gouden lokken zijn wel veranderd. Candice is voor deze shoot een brunette geworden. Of dit permanent is betwijfelen we. De make-up look van Candice is gedaan door een nieuwe make-up artiest genaamd Pat McGrath. De outfits die ze draagt zijn helemaal kerst goedgekeurd.

Candice Swanepoel is opgegroeid in Zuid-Afrika. Ze is een tijdje geleden 24 jaar geworden. Ze is vooral bekend als model bij Victoria’s Secret. Ze is sinds eind 2009 één van de Angels. Op 15 jarige leeftijd is ze op straat ontdekt door Kevin Ellis. Hij verteld: “It was like… honestly, like a beautiful flamingo walking past my shop. The way she walked past just did it for me.” Daarom heeft Candice de bijnaam Flamingo gekregen. Candice is uitgegroeid tot één van de bekendste modellen ter wereld. Ze heeft op vele bekenden bladen gestaan zoals Vogue en Elle.

De foto’s van haar shoot voor Max Factor staan hieronder.

No more articles