Campaign: de nieuwe collectie van Christian Louboutin

Voor de campagnes van ‘nu’ worden de mooiste modellen ingezet, ondanks hun schoonheden wordt er nog flink aan gesleuteld met photoshop en klaar is de campagne. De bekende schoenenontwerper Christian Louboutin heeft voor zijn spring 2014 campaign wel een hele ouderwetse aanpak.

De Christian Louboutin campagne is geïnspireerd op het werk van Paul Rubens.  De schilderwerken van Paul Rubens bestaan uit prachtige portretten van kleurrijke bloemstukken. In samenwerking met fotograaf Peter Lippmann zijn de schoenen en tassen verwerkt in de schilderijen. Dit is niet de eerste samenwerking voor Christian Louboutin, eerder in 2011 was de campagne van de fall collectie geïnspireerd op schilderwerken.

We vragen ons af of deze campagne veel indruk gaat maken maar één ding is zeker, het ziet er prachtig uit. Ben jij benieuwd naar de spring’14 collection van Christian Louboutin? Wij hebben alvast de mooiste items voor je geselecteerd , bekijk ze hieronder ga naar de website. De collectie zijn net snoepjes, alleen wel met een prijskaartje.

 

 

 

 

 

No more articles