Campaign: Oscar de la Rente lente/zomer collectie 2014

Het merk Oscar de la renta is van Oscar Aristides de la Renta Fiallo. Hij is een bekende Dominicaanse modeontwerper en staat bekend om zijn prachtige prinsessenjurken. Meneer de la Renta begon als een stagaire bij Balenciaga en werkte later voor het bekende modehuis Lanvin. In 1965 kwam hij dan eindelijk met zijn eigen lijn, Oscar de la renta.

De lijn is een zeer groot succes en hij kan zich benoemen tot een van de grote designers in de wereld. Dit keer mogen we van hem de lente/zomer collectie zien voor dit jaar. De campagne bestaat uit vrouwelijke vormen en sierlijke kleding. De gezichten van de shoot zijn Emily DiDonato en Russisch model Kate Bogucharskaia.

Emily DiDonat is de meest recente nieuwe aanwinst van de campagne voor het merk. Kate Bogucharskaia is al vanaf het begin het gezicht sinds haar verschijning in de Oscar de la Renta campagne in 2013. Beide modellen stralen elegantie en tederheid uit wat hand in hand gaat met het merk. Beide zijn te zien met korte coupes en gebronsde make up door Gucci Westman. De campagne is echt zoals geen ander.

 

 

No more articles