Campaign: Nike x Undercover Gyakusou Spring 2014 Collectie

Nike heeft voor het komende voorjaar een nieuwe collectie gecreëerd, de Nike x Undercover Gyakusou collectie. De collectie is ontworpen door Jun Takahashi. De designer heeft het yin-yang symbool in de nieuwe collectie verwerkt. Dit resulteert in kleding en sneakers met contrasterende kleuren en materialen.

Het is een bijzondere collectie, want er is gebruik gemaakt van de nieuwste running innovaties. Zo heeft de kleding bijvoorbeeld Sweat Map Ventilation.

Jun Takahashi heeft voor deze collectie nauw samengewerkt met het Nike Apparel Innovation Design Team. Samen hebben ze een technologie ontwikkeld die een patroon creëert dat ervoor moet zorgen dat het lichaam op de juiste temperatuur blijft. Dit patroon wordt afgedrukt op de kleding. Als je de kleding draagt blijft je temperatuur dus altijd op de juiste hoogte. Het doel van deze technologie is dat prestaties beter worden als het lichaam op de juiste temperatuur blijft. Heel effectief dus.

De mannencollectie is een mix tussen contrasterende kleuren en grijze tonen. De vrouwencollectie heeft meer neutrale kleuren, maar de items hebben wel een python print. De sneakers binnen de collectie zijn tweekleurig. De footwear is licht, gemaakt van zacht leer en heeft zachte, maar responsieve kussens.

Are you ready to go running?

De Nike x Undercover Gyakusou collectie wordt 1 maart gelanceerd.

 

No more articles