Campaign: Behati Prinsloo voor Pepe Jeans

Model Behati Prinsloo, natuurlijk bekend als een van de prachtige Victoria’s Secret angels maar sinds kort kennen we haar ook als verloofde van zanger Adam Levine van Maroon 5. Voor de spring/summer 2014 campagne van Pepe Jeans zien we het Namibisch model schitteren in verschillende denim looks.

Behati poseert in de campagne naast het vrouwelijk model Marta Dyks en mannelijk model George Alsford. Met zijn drie├źn zorgen ze voor een prachtige uitgebreide en tikkeltje grunge campagne.

Op alle zwart-wit beelden van de campagne zien we Behati terug komen, afwisselend in combinatie met Marta en/of George. Op de beelden dragen de modellen verschillende denim combinaties van Pepe Jeans.

Behati draagt op de beelden stoere denim looks in combinatie met ruiten blousen en triangel bikini’s. Opvallend is dat ook Pepe Jeans met deze collectie de franjes weer terug laat komen. Wij zijn vooral fan de stoere denim looks van Behati in combinatie met de fleurige bikini’s.

Bekijk alle beelden van de spring/summer 2014 campagne van Behati Prinsloo voor Pepe Jeans hieronder. Welke foto is jouw favoriet?

No more articles