Campaign: Alice Dellal voor Chanel brillen collectie lente/zomer 2014

We hebben top model Alice Dellal al voorbij zien komen in de andere campagne van Chanel voor de Chanel boy bag. Karl Lagerfeld heeft er blijkbaar nog een it-girl bij. Zou Cara Delevingne dan verstoten worden? Wij hopen het in ieder geval niet.

Deze campagne is de vierde campagne waar ze samenwerkt met het merk Chanel. Karl Lagerfeld weet het nieuwe gezicht van Chanel’s Brillen collectie goed te fotograferen. Hij heeft namelijk meer haar zachte kant gefotografeerd van het punky model. Je ziet haar goed van de zijkant, zodat je de bril die ze opheeft goed kan zien en de vrolijke bloemetjes in haar haren. Je vergeet haast dat Alice in het echt een opgeschoren zijkant heeft.

Voor de foto is namelijk de opgeschoren zijkant weggewerkt met stukken haar en niet alleen dat is weggewerkt ook haar tattoos zijn niet te zien. Karl was dus echt van plan om de zachte kant te laten zien van het model. De campagne zal officieel van start gaan in April en wij zijn heel erg benieuwd naar de rest van de foto’s.

No more articles