Campagin: Léa Seydoux is opnieuw het gezicht van het parfum van Prada

She did it again! De prachtige Léa Seydoux is opnieuw het nieuwe gezicht van parfum van Prada. Léa Seydoux is een Franse actrice en heeft al heel wat films op haar naam staan als La vie d’Adèle, Grand Central, Beauty and the Beast, La belle, The Grand Budapest Hotel Clotilde en is voor het laatst te zien in de film Saint Lauren.

De prachtige actrice is niet alleen mooi op het witte doek maar heeft ook modellen talenten. Eerder was zij al het gezicht van de Prada geurlijn Candy en ook deze keer kiest het Italiaanse modehuis voor de actrice. Zoals we van de geurlijn gewend zijn is dit ook een bloemig parfum. De campagnebeelden zijn gefotografeerd door de bekende fotoraaf Steven Meisel. Meisel werkt al jaren voor Prada en liet zich deze keer inspireren door een Frans stripverhaal uit de jaren zestig.

Naast een de campagnebeelden is de Franse ook te zien in de campagnevideo’s. Wij zijn blij voor de actrice en zeker met de beelden? Bekijk de nieuwe campagnebeelden van Prada’s parfum hieronder.

No more articles