Cameron weds Benji!

Het eerste celebrity koppel dat elkaar het ja-woord heeft gegeven in 2015! Cameron Diaz (42) en Benji Madden (35) zijn nu officieel Husband & Wife!

Gisteravond gaven Madden en Diaz elkaar het ja-woord. Het was een kleine ceremonie die werd gehouden in de achtertuin van het Beverly Hills huis van Cameron. De twee zijn sinds mei vorig jaar een stel en waren verloofd sinds december. Dat is dus eigenlijk best kort. Binnen het jaar trouwen… US Weekly was de eerste die dit feit bevestigde. Volgens deĀ  reporters van TMZ kwamen er de hele dag al bloemen, partytenten en eten richting het huis van Cameron. Ook zouden ze zondag al een rehearsel dinner hebben gehad met een selecte groep aan vrienden en familie. Kijk voor meer inside stories en details over ”hun” dag op US Weekly.

Tijdens de ceremonie waren er natuurlijk heel wat bekenden koppen aanwezig. Bruidsmeiden waren goede vriendin Drew Berrymore, zus Chimene, assistente Jesse en gloednieuwe schoonzus Nicole Richie en Benji’s schoonzus Joel Madden. Andere bekenden waren America’s Sweetheart Reese Witherspoon , Gwyneth Paltrow en Samantha Ronson.

De twee kennen elkaar sinds vorig jaar mei en werden door Nicole aan elkaar voorgesteld. Het huwelijksaanzoek komt nogal snel en verrassend in hun relatie. Beide hebben ze voorheen meerdere relaties gehad. Ook beide waren verloofd met anderen. Dit is nu echter niet meer van toepassing.

No more articles