Bruine sleehakken

Als ik één kleur moest benoemen tot mooiste schoenenkleur dan is het wel de kleur bruin. De kleur is makkelijk te combineren met andere kleuren en staat werkelijk prachtig. Ook is de kleur niet zo veel gebruikt onder de kleding waardoor hij vrijwel altijd bij je kleding past. Daarnaast is de kleur bruin ook de kleur die de meeste mensen associëren met leer. Leer straalt een hoop elegantie en kwaliteit uit. Dus dat kan ook wel een reden zijn waarom veel schoenen bruin zijn.

Ook bruine hakken zijn momenteel erg in de mode. Je ziet ze veel in de winkels liggen, maar ook veel in reclames en op web shops voorbij komen. Hakken zijn sowieso de laatst tijd erg in populariteit aan het stijgen. Waar het vroeger vooral iets was voor tuttige mensen en kakkers zijn hakken nu volledig geaccepteerd voor iedereen. Al hangt het er dan natuurlijk wel vanaf voor wat voor soort hakken jij gaat.

Ik zou jou willen aanraden te gaan voor sleehakken. Deze hakken zien er namelijk alles behalve truttig uit. Daarnaast zitten deze hakken ook nog eens heerlijk door de brede hak en zijn het echte zomer schoenen. Dat is aan de andere kant ook wel weer een nadeel want je kan ze in de winter dan ook niet echt dragen. Al kan dat wel verschillen per sleehak. Zo kunnen dichte sleehakken wel prima gedragen worden in de winter. Hier moet je dan van te voren even goed over nadenken. Dichte sleehakken zijn in de zomer namelijk vaak te warm dus een echte midden weg is er niet.

Wanneer je dan eenmaal hebt besloten voor wat voor soort sleehakken je gaat, moet je ze natuurlijk nog wel in de winkels zien te vinden. Wanneer ze niet datgene in de winkels hebben wat je zoekt kan je ook altijd online nog even kijken. Hier is het aanbod vaak een stuk groter. Bespaart je ook nog eens tijd.

weheartit.com

No more articles