Bruine pump

De kleur bruin is een kleur die naar mijn mening heel erg ondergewaardeerd wordt. Je komt de kleur wel eens tegen, maar dan vaak maar in hele kleine details. Ik vind dit persoonlijk erg zonde. De kleur kan namelijk ontzettend mooi staan. Ook onder de pumps is de kleur erg ondergewaardeerd. Bruine pumps staan namelijk ontzettend mooi. Ze laten jou voeten bruiner en sierlijker lijken. Ook is de kleur niet al te in het oog springend waardoor mensen niet alleen maar oog hebben voor jou schoenen, maar ook nog voor de rest van je lichaam. Ga dus voor de kleur bruin!

Nu blijft alleen nog de vraag, waar haal jij je bruine pumps vandaan? Natuurlijk kan je eindeloos de winkels gaan afstruinen in de hoop hier bruine pumps tegen te komen. Voordeel hieraan is dat je de pumps direct kan passen. Ook zie je direct wat voor kleur de pumps echt hebben en kan je er alvast een stukje op lopen om te kijken hoe ze zitten. Het nadeel hieraan is dat in het echt winkelen veel meer tijd kost dan wanneer jij lui van achter je computer via internet bestelt. Ook gaat het zoeken via internet een stuk sneller en specifieker doordat de meeste web shops tegenwoordig gebruik maken van handige zoekfuncties.

 

Ga voor een lekker hoge hak! Zo komen jou benen beter tot hun recht.

Ook deze pumps vind ik persoonlijk erg mooi. De pumps zijn van de invito. De invito staat bekend om haar goede kwaliteit voor een betaalbaar prijsje. Ik zou je de invito dan ook zeker willen aanraden.

Wanneer jij van plan bent op een dag langere stukken te lopen is het verstandig om te gaan voor een sleehak. Je voet heeft namelijk veel meer steun aan een sleehak dan aan een naaldhak.

Deze bruine hakken zijn een echte must have!

Draag ze onder een fleurig zomerjurkje naar het strand en jou look is helemaal compleet!

intreza.nl

 

No more articles