Broek met studs

Studs zijn al een tijdje in de mode. Soms zijn ze super populair, en dan weer eventjes niet maar ze komen altijd weer terug. Sommige mensen kunnen al niet meer zonder studs. Ze kopen de studs los en bevestigen ze zelf op hun kleding. Super leuk natuurlijk! Maar nu zijn er opeens ook veel broeken met studs te koop. Voor veel mensen dus een echte must have. Er zijn veel soorten broeken met studs, maar ook weer veel verschillende studs. Er zit dus vast wel iets voor je tussen. En als het niet lukt, dan doe je het gewoon lekker zelf!

whatstrend.com

Ik vind deze broek erg origineel, omdat hij wit is en de studs alleen aan de onderkant zitten. Meestal zijn broeken met studs namelijk donker van kleur en zitten de studs aan de bovenkant. Erg leuk gedaan op deze manier! Je kunt dus geen laarzen onder deze broek dragen, want dan vallen de studs weg. Dat is natuurlijk heel erg zonde.

miinto.nl

Dit is gewoon een doorsnee donkere broek met studs bij de zakken, ook super leuk. Deze broek kun je kopen op miinto.nl. Erg makkelijk dus. De broek heeft ook nog een leuke wassing, dus hij is helemaal niet saai. Deze broek kun je eigenlijk het hele jaar door dragen. Zelfs in de lente! Dan kun je bijvoorbeeld leuke slippers of sandaaltjes bij deze broek aan met een vrolijk hemdje.

weheartit.com

Deze broek heeft echt humor. Het lijkt net als of de zak er half af hangt, daar zitten dan leuke studs onder. Het lijkt op deze manier of dit ook het geval is bij de andere zak, maar dat is niet zo. Ik vraag me alleen wel af of dit wel lekker zit. De studs zijn namelijk best wel scherp en erg hard. Deze kleur is wel heel erg leuk. Lekker lente achtig en je kunt er echt alles mee combineren.

Donkere kleuren staan leuk op deze broek, maar lichte kleuren zerk ook. Hakken, sneakers en sandaaltjes staan erg leuk bij deze kleur en dit model. Met deze broek kun je dus bijna niet de fout in gaan.

No more articles