British Fashion Awards 2014

Het was gister niet alleen World Aids Day, maar ook de jaarlijkse British Fashion Awards waren gisteren im volle gang!

Elk jaar worden de British Fashion Awards gehouden. In het hart van Engeland, in London was het grote event een hele happening. Celebrities en beroemdheden van over de hele wereld kwamen hier naartoe voor de Awards. Natuurlijk waren de genomineerden aanwezig. We hebben enorm veel schoonheden gezien. Zowel mannelijk als vrouwelijk. De Britse paparazzi was was dan ook in grote hoeveelheden aanwezig om alle mooie kiekjes te schieten.

Er waren natuurlijk diverse categorie├źn waar de bekende sterren voor genomineerd waren. Degene die hebben gewonnen zijn onder andere Marques’ Almeida voor Emerging Womanswear Designer, voor Red Caroet Designer heeft Alexander McQueen gewonnen, voor Model Cara Delevigne natuurlijk, Anna Wintour heeft een Outstanding Achievement Award ontvangen. Zo kan je nog wel even doorgaan met de de categorie├źn en de bekende namen. Andere bekende namen, die ook gewonnen hebben, zijn Victoria Beckham, het merk Luis Vuitton en Emma Watson.

De jurken en de pakken die gedragen werden, waren natuurlijk uitzonderlijk mooi en bijna perfect. We zagen verschillende modellen en kleuren van de jurken voorbij komen. De locatie was precies passend bij het event: The London Colosieum. De organisatie had een samenwerking met Swarovski. Op de foto’s is dat niet heel goed terug te zien. Ondanks dat was de Rode Loper enorm chique met de groene achtergrond en de witte letters. Kijk voor meer foto’s op de site.

No more articles