Bregje Heinen voor Maxim Magazine

Het Nederlandse topmodel Bregje Heinen kleedt zich uit voor een sexy fotoshoot voor Maxim Magazine. Dit magazine is speciaal bedoeld voor mannen die van vrouwen, auto’s, sport en chique eten houden. En wie heb je dan nodig om een mooie cover te creëren? Precies, een Nederlands model. Nadat ze al op de cover had gestaan zijn dan nu ook de andere foto’s naar buiten gebracht van de rest van de shoot. Fotograaf Xavi Gordo heeft gezorgd voor deze prachtige plaatjes en Megan Ross heeft gezorgd voor de styling van Bregje.

Het mode is te zien in verschillende soorten outfits, zoals een zwart badpak, sexy cut-outs en bijvoorbeeld een doorzichtige regenjas. En wat natuurlijk niet te missen is in een mannenblad is de auto waarmee ze op de foto staat. De auto die ze in deze shoot gebruikt hebben is de Jaguar F Type Project 7.

Bregje is ontdekt door Bregje Zijlstra van Salva Models, maar is kort daarna overgestapt naar Micha Models. Ze is internationaal uitgegroeid als één van de bekendste modellen. Ze heeft onder andere gewerkt met of voor Prada, Roberto Cavalli, Fendi, Balenciaga en Karl Lagerfeld. Sinds 2011 loopt Bregje ook voor Victoria’s Secret. Ook dit jaar zal ze te zien zijn tussen de andere modellen samen met drie andere Nederlandse modellen.

Bekijk hieronder de foto’s van de shoot.

No more articles