Breaking news: Gerucht affaire Beyonce en president Obama al ontkracht

Gistermiddag zorgde de Franse paparazzo Pascal Rostain voor aardig wat ophef. Hij verspreidde het gerucht dat presidente Barack Obama een affaire zou hebben met superster Beyoncé Knowles.

Pascal Rostain is geen onbekende met affaires. Zo onthulde hij al dat Albert van Monaco een buitenechtelijke zoon had. Prinses Caroline van Monaco een relatie had met tennisser Guillermo Vilas en hij publiceerde foto’s van Cécilia, toen nog echtgenote van Nicolas Sarkozy, met Richard Attias. De paparrazzo heeft dus aardig wat primeurs op zijn naam staan en daarom geloofde iedereen hem direct ook schijnt het al een tijdje niet goed te gaan in het witte huis.

Een probleempje, Pascal ontkent alles nu wat hij gezegd heeft. Hij vertelt dat hij niet heeft gezegd dat het nieuws van het schandaal morgen naar buiten komt. Hij vertelt dat tal van Amerikaanse journalisten op het nieuws werken en dat het nieuws van dag tot dag bekend kan worden gemaakt. Volgens The Washington Post klopt de bewering van Rostain helemaal niet. Wij van de redactie geloven het nieuws al helemaal niet. Beyoncé en de president, dat kan toch niet waar zijn?!

 

No more articles