Bontkragen

Jassen met bontkragen een kraag zijn natuurlijk lekker warm, vooral in het koude seizoen wat er weer aan gaat komen. Maar een jas met bontkragen, dat is pas lekker warm! Het is niet alleen modieus, maar het geeft je warmte. Dat is erg belangrijk dit najaar. Je hoeft niet meer te verbergen dat je het koud hebt, en je hoeft niet meer dunnen jasjes te dragen omdat je denkt dat dit in de mode is. Kruip lekker weg in je super dikke jas met bontkraag. De meeste jassen die verkocht worden waar een bontkraag op zit zijn nep. Dat is eigenlijk ook wel logisch want de meeste jassen met bontkragen zijn super duur. Dan moet je wel verlieft zijn op die jas om hem te kopen. Maar jassen met een nep bontkraag zijn ook super mooi! Soms kun je bijna niet eens zien of de kraag nep of echt is.

Als je wel graag een jas wil, maar niet atlijd een bontkraag is daar ook een oplossing voor. Er zijn sjaals te koop die eigenlijk een soort bontkraag zijn. Je kunt dan eigenlijk altijd zelf kiezen of je een vachtje in je nek wil hebben! Hier onder zijn twee heel erg verschillende jassen te zien met bontkragen. Dit zijn nog maar twee van de vele soorten die er zijn.

froufrous.nl

Dit is een echte vintage en klassieke jas met een prachtige bontkraag. Het is misschien heel iets anders dan je zou verwachten bij een jas met een bontkraag. Dit is een nette jas die overal naar toe gedragen zou kunnen worden, zelfs naar een nette gelegenheid. De kraag is van immitatiebont, maar het ziet er  wel heel erg echt uit. In eerte instantie zou je denken dat het een echt vachtje is.

leathercity.nl

Deze jas heeft een kraag van echt bont. Hij is erg dik een heeft een warme voering. Deze jas is pefect voor de winter. Je moet er wel iets meer voor betalen dan een doorsee jas met een nep bontkraag. Deze jas is namelijk te koop voor 220 euro. Je hebt dan wel een echt vachtje in je nek liggen! Omdat de jas wat langer is krijg je geen koude rug of buik. In het midden zit een mooie taille riem waardoor je toch een mooie vorm ziet in het lichaam.

No more articles