Blauwe sleehakken

Blauw is dé kleur van dit moment. Je ziet ze kleur weer overal in de winkels liggen en dat is ook niet zo raar. De kleur is namelijk naast erg mooi ook nog eens erg praktisch. Je kan de kleur namelijk makkelijk combineren met andere kleuren zonder dat je bang hoeft te zijn dat de kleuren bij elkaar gaan vloeken. Er passen namelijk een heleboel kleuren goed bij de kleur blauw.

Daarnaast is blauw ook nog eens een tijdloze kleur. De kleur is nu in de mode, maar zal dat over een paar jaar nog steeds wel zijn. Ook is de kleur zowel een zomer als een winter kleur. Zo kan je blauwe kleding en schoenen dus zowel in de winter als in de zomer dragen.

Het kopen van een nieuw paar blauwe schoenen is dan ook een verstandige beslissing en een echte investering. Maar voor wat voor soort blauwe schoenen ga jij dan? Je kan natuurlijk gaan voor een paar sneakers, maar dit staat vaak al snel mannelijk en dat wil jij natuurlijk niet. Als ik jou een tip mag geven zou ik jou willen aanraden te gaan voor sleehakken. Dit zijn pumps met een brede doorlopende hak. Hierdoor heeft jou voet veel meer grip dan op hoge naaldhakken. Sleehakken zijn dan ook een echte uitkomst wanneer jij het lastig vind om op hoge hakken te lopen en hier al snel pijnlijke voeten van krijgt. Dan zijn sleehakken jou oplossing!

Sleehakken staan daarnaast ook nog eens erg zomers, en laat het nou net zomer zijn! Ideaal dus. Je kan ze ook wel in de winter dragen, maar dan staan sleehakken wel wat minder mooi. In de winter zou ik jou eerder willen aanraden te gaan voor open pumps.

Combineer je blauwe sleehakken onder een fleurig zomerjurkje. Ga voor een zomerjurkje met een bloemenprint. Dit is namelijk erg trending op et moment en zie je veel in de winkels liggen. Ga voor veel kleur, want kleurtjes zijn namelijk in de mode.

weheartit.com

No more articles